Hogy lehet teljesen leformázni a telefont és újratelepíteni az operációs rendszerét?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 20:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Válaszd a gyári adatok visszaállítása menűt. Azzal minden törlődik, és visszaáll gyári állapotba. Persze a hardver marad ugyanaz...ha az hibás lett, az is marad.
2/6 anonim válasza:
Újratelepíteni nem kell telefont (de egyébként lehetséges), a "formázás" mindenre elég, ahogy előző írta a gyári beállításokat kell visszaállítani.
3/6 A kérdező kommentje:
De nekem hibás lett a szoftver a telefonon, azért gondolkodtam az újratelepítésen.
2014. máj. 3. 12:53
4/6 anonim válasza:
Nem tudom milyen hibára gondolsz, de ha bekapcsol a telefon, akkor nem kell újratelepíteni, hanem tényleg csak a gyári beállításokat visszaállítani, és ez nagyjából egy újratelepítéssel ér fel.
Ha be sem kapcsol a telefon, na akkor kell úgy igazából újratelepíteni.
Viszont minden telefont máshogy, szóval úgy hogy nem tudom milyen telefonod van nem tudok segíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Találtam egy kódot a symbiános telefonhoz, amivel újra lehet telepíteni a ROM-ból a rendszert. *#7370#
2014. máj. 28. 05:47
6/6 anonim válasza:
Ja hogy Symbian-ról volt szó. Ezt talán érdemes lett volna megemlíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!