Sony Xperia E1?
Egy telefonvásárlás előtt állok.
Kb 35.000 Ft-ot szánok rá,max 37.000 ft-ot.
Ebből a Telenornál pont kijön a Sony Xperia E1.
Mi a véleményetek erről a telefonról,vagy más telefon inkább???
Inkább használt Xperia L vagy M vagy Galaxy Ace 3.
Vagy inkább egy jó kínai.
Miért?
Ennyire rossz?
A kamerája az tudom hogy nem jó,de azon kívül nem tűnik rossznak!
Nem annyira szar, mint sok más túlárazott telefon ebben a kategóriában, de ettől függetlenül nem is annyira jó.
Először is az 512 mega RAM már nagyon kevés, 1 GB alatt nem szabad telefont venni.
Ezen kívül a Snapdragon 200 sem valami erős, Snapdragon 400 alá nem szabad adni.
Egy használt Xperia L/M vagy Galaxy Ace 3 biztos kapható 40k alatt, és azokba 1 giga RAM van, Snapdragon 400, ráadásul jobb kamera, valamelyikbe még LTE is, E1 egyetlen téren jobb csak annál a háromnál, lesz rá KitKat, de azért csodákra az sem képes.
De én igazából inkább egy jó kínait vennék ennyiért. 150 dollárért már vannak 8 magosak, amik rendben, hogy nincsenek annyira erősek, mint egy jó 4 magos, de már 8 gyenge mag is elég szép teljesítményt nyújt, plusz IPS kijelzős, míg a nagy márkák ennyiért csak TFT-s mobilt adnak, felbontásuk is magasabb, meg nagyobb a választék.
Ráadásul pl. egy Lenovo van is annyira megbízható, mint egy Samsung vagy épp Sony.
Lenne egy mondanivalóm,
csak Sony jöhetne nállam szóba,eddig samsungom volt,egy csalódás sora az egész,váltani szeretnék,de csak sony.
Találtam használt Xperia L-t de az mind 40k fölött volt,sőt találtam egy olyat is ami 61k volt!
Ne korlátozódj be ennyire...
Felteszem volt egy alsókategóriás Galaxy Minid, vagy valami hasonlód és most ezért szidod a Samsungot.
Felsőkategóriában nagyon jó és megbízható telefonokat gyártanak. (Más kérdés, hogy igen, egy kicsit túlárazottak)
Amúgy én se ajánlom az E1-t, Sonyból én nem vennék semmit ami az L alatt van. Te se vegyél mert megint csalódni fogsz. Gyűjts ki még egy kicsit és vegyél L-t, Z-t, HTC One-t, vagy Nexus 4-et.
Tudom, am egy Samsung Galaxy S2 volt,ami nem rossz névileg,mégis a rendszer,aku,kijelző nem stimmelt.
Hát végül is az E1-et Facebook-ra és telefonálásra használnám.Nem többre,max egy pár programot tennék fel rá,nem játékot.
Azért gondolom nem rossz az árához képest,meg nem szeretnék több pénzt adni 35-37k-tól,mert ennyim van,és most szart be a S2.
Mert most adtam ki 350.000 Ft-ot számitógépre........
Hmmm...
Kicsit jobb, de akkor már inkább SP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!