Leblokkolt a telefonom?
Figyelt kérdés
Spórolni akartam az árammal, s lekapcsoltam a GPS-t a telefonomban(Sony Xperia Z1), azóta pedig nem tudom megindítani, azaz beindul, de pár másodperc után megjelenik fennt egy kis ablak, hogy "Értesítési gomb aktív", a Clean Master ikonjával s a telefon leblokkol.
Lehet, hogy hálózatilag blokkolták a telefont, nem tudom, bérletes, de külföldön vagyok, s nincs ahogy kapcsolatba lépjek velük. Ki kellene valahogy kapcsolni az értesítési gombot, de fogalmam sincs, hogy... Kérlek, ha tudtok, segítsetek. Előre is köszi!
2014. ápr. 27. 08:55
2/2 A kérdező kommentje:
Telenor. No mindegy, csökkentett módban megoldottam. A Clean Master volt a tettes... :)
2014. máj. 13. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!