Sony Xperia telefonról, hogy lehet ezeket törölni?
Ezeket az alkalmazásokat: Claro, ClaroClube, iVideos, iJogos, iJogosHD, N.A.V.O., iApps, iTones, MSNGR, Portal Claro, Ides, iCralo, iTV
Ezeket akármilyen programot próbálok (CleanMaster, es file explorer, root uninnstaller) egyszerűten nem tudom leszedni....
Tud valaki valami megoldást ?
Mert lehet bele van "égetve" a ROM mint a tetves Telekomos appok az Androidos romokba.
Azt nem fogod tudni leszedni, mert speciálisan a szolgáltatónak megírt ROM szoftver van a telefonon, amibe bele van téve alapból pár haszontalan xar program.
Leszedni úgy tudod - ha le lehet - hogy hosszan nyomod a home gombot ház ikon és a feladatkezelőben - task manager - az alkalmazásoknál Applications - és rámész a programra és ha ott az Uninstall törlés gomb akkor leszeded. Ha nincs akkor nem tudsz mit csinálni.
Ha gyárira vissza akarod állítani a telefont akkor itt egy angol nyelvű leírás
Sony PC Companiont letöltöd és azzal nullára gyárira visszaállítod a telefont. Mentést csinálj előtte mindenről. névjegy üzenetek stb.
A képek segíthetnek miket kell megnyomni a szoftverben.
Már megcsináltam a gyári visszaállítást és ugyan úgy ott vannak.
Egyik alkalmazás se volt rajta, ma lett visszahozva a szerelőtől és ő tette rá , előtte biztos hogy nem voltak fenn.
Ha nem sikerül leszedni hétfőn visszavisszük, hogy szedje le.
Ne gyári beállításokat csinálj, nem ér semmit. Gyárilag rajtavoltak, tehát ha gyári állapotra állítod vissza, ugyanúgy ott lesznek. Valami gagyi rom lehet telepítve, ennyi i (Apple) cuccut egyik normális gyártó sem tesz a szoftverbe alapból. Szerintem még a kinézete is Apple.
Sony Update Service, újratelepítés. Ennyit kellene tenned, mindössze 10 percedbe kerül.
#7 megcsinálta, azt írta A telefon már rendelkezik a legujabb szoftverrel.
Azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!