Mit lehet csinálni, Sony Xperia J?
Szerdán valamit enyomkodtam a telefonon és kérte a puk kódot aztán meg a vírusírtó kért jelszót. Elvittük a szerelőhöz , ma lett kész. Vissza állította a telefont az alap beállításokra viszont rajta lett egy csomó program ami alapból gyárilag nincs rajta, pl: iTones, iVideo, Claro, n.a.v.o , minha claro iJogosHD, MSNGR stb...
Fogalmam sincs miket rakott rá de nem lehet leszedni.
Összedugtam géppel a telefont és 3 fájl nem olyan mint eredetileg : WMPInfo, default-capability , customized-capability
Ez a 3 fájl Safari Document-be van , hogyan lehet visszaállítani, hogy az eredeti fájlok legyenek?
Istenem. Nem tök mindegy, hogy hogy van? Működik az a lényeg nem? Amúgy meg ha a puk kódot kérte, be kellett volna írni a puk kódot, azt kész.. Meg minek vírusirtó a telefonra?? Úgy se véd lószart sem, főleg a J-t meg le is lassítja, olyan egy "gyors" jószág...
Sok tudatlan ember.
#2 próbáltam clean masterrel de egyszerűen nem lehet nincsenek ott ezek az alkalmazások
#3 nem nem mindegy és igen a lényeg hogy megy de az a sok fölösleges alkalmazás majdnem 1gb és így alig van hely a telefonon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!