Nokia Lumia 520? Mi a véleménye annak, akinek van, használja?
Kíváncsi lennék véleményekre. Sok jót olvastam róla, kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére akik használják/használták?
Milyen hasznos alkalmazások vannak rá? Nem feltétlen játékokra gondolok, inkább ami tényleg hasznos, például messenger, esetleg képszerkesztő..?
Én nagyon meg vagyok elégedve, nem akad, gyors, nem fagy, stb. Nekem jobban tetszik a csempés felület is.
Egyedül a kamerája nem olyan jó, de ennyi pénzért elég(viszont jó fényviszonyoknál jó képet készít)
Messenger van, képszerkesztőnek én a Nokia Creative Studiot használom, mellette a Pics@rtot.
Hasznos appok, amik segítik a mindennapokat(legalábbis nekem):
-BKV menetrend (próba verzió teljes, megvásárlással támogatod a fejlesztőket, offline)
-CamScanner (nevében is benne van, dokumentum scanner)
-easyTimetable (órarend)
-Guitarist Tuner (Gitár hangoló, igaz, nem kell minden nap de hasznos)
-Hungarian Dictionary (offline angol-magyar magyar-angol magyar-német német-magyar szótár)
-MyTube (háttérben is lejátszó youtube app, azonban fő yt appként nem ajánlom)
-Pocket File Manager (fájlkezelő)
-Shazam (zenefelismerő, hasznos, bár nem létszükség)
-Star Chart (planetárium, ha érdekel a csillagászat, az égbolt érdemes megvenni(200 Ft), legjobb ilyen célú alkalmazás)
-Stopwatch Pro (stopperóra, ingyenes(lehet van beépített, de nem találtam)
-The Sound Recorder(hangrögzítő, egész jó minőségben vesz, minden állítható)
-Translator (Bing-fordító, online, viszont tud hang alapján, kép alapján fordítani minden nyelven)
-Tube MP3 Downloader (zeneletöltő YT-hoz)
-Unit Converter pro (igényes mértékegység átváltó, ingyenes)
-Bing Weather (használható LiveTile os időjárás app)
-YouTube HD (Legjobb YT app marketen, ezt ajánlom főappnak)
Én ezeket az appokat sűrűn használom, nézd meg őket.
UI: képszerkesztő neve fennakadt a trágárság szűrőn
Nagyon szívesen :)
Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan ide vagy privátot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!