Sony Xperia L telefonom van és nem ismeri fel a számítógépem az usb-t . Miért?
Próbáltam letölteni programokat de nem működött úgyse.
Próbáltam hátúra is bedugni de ott sem működött.
Amikor bedugom akkor feljön a "varázsló" és ezt írja: varázsló segít a szoftver telepítésében az alábbi eszközhöz :: MTP Device . Aztán rámegyek az ajánlott telepítésre és elkezdi keresni MTP Device-t. Aztán írja hogy nem lehet telepíteni a hardvert mert MTP Device nincs telepítve . Mit tegyek. mit töltsek le ? XP-m van
Sajnos ez a helyes működés, ezt írtam #9-es válaszomban. A PC Companion nem kell, szemét.
Olvass vissza, két lehetséges megoldást is irtam.
Olvass vissza! #4
Más megoldás nincs!
Utolsó:
Van ott egy adattárolási mód is, legalábbis nálam...
És az ismerőseim sony telefonjain is...
Az meg marhaság, hogy lebeszéled a kérdezőt a pc companion-ról...
Az felrakja mega mellett a drivereket is, de csak szívasd a kérdezőt nyugodtan...
Majd miután megszívtad a PC Companion által felrakott lassú és lefagyó szofverrel, meg hogy az ezzel a programmal készült biztonsági másolatot nem bírtad visszaállítani sem adatot visszanyerni belőle, meg miután napokig szórakozol vele mert nem látja a telefont stb, akkor te sem ajánlanád. Én soha nem használtam (semmire nem kell, mindenre van jobb megoldás), egy fórumban összegyűlt tapasztalatok alapján ez a véleményem.
Másrészt ha tudnád mi a viszonya az Xp-nek az MTP móddal, nem írnád folyamatosan a PC Companion telepítését. Egy konkrét esetet nem hallottam amikor segített volna.
Innentől a PC Companion téma részemről lezárva.
Áruld már el, hogy mikor írtam, hogy használni kell a pc companion-t?
Telepíteni kell és egyszer futtatni, aztán kerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!