Ez mit jelent a szolgáltatónál?
Szóval, telenoros vagyok, és nemrég vettem észre hogy a netshopban, ott ahol rendelni lehet, vagy egy olyan opció, hogy : Meglévő Telenor előfizetésemet megtartom és lecserélem a készülékemet.
Azzal körülbelül tisztában vagyok, hogy ha így veszem meg, akkor kapok valamennyi kedvezményt a telefonra( igaz??? :D), de érdekelnének a további részletek, vagy az hogy ezt hogyan lehet intézni? Vagy hogy egyáltalán mi ez az egész?
Köszönöm a válaszokat!
A jelenlegi előfizetésedre veszed a telefont, szóval tegyük fel hogy van egy Előfizetés2 tarifacsomagod, amiért Te havonta fizetsz 5000 Ft-ot, akkor ha megveszed a telefont az Előfizetés2-vel, továbbra is 5000 Ft-ot kell havonta fizetni. Ha tarifa nélkül mondjuk 60000 Ft a készülék, és ezzel a tarifával 50000, akkor ennyit kell hogy fizess.
(Természetesen a készülékár és ez a "tarifacsomag" kitalált)
Köszi a választ!
Már csak egy valamit nem tudok. A mostani telefonomar vissza kell hogy adjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!