Ti is mérgesek vagytok amiért androidra nincs normális yugioh játék?
Figyelt kérdés
olyan ahol tényleg párbajozni is lehet2014. ápr. 24. 16:17
3/10 anonim válasza:
Szerintem ez csak téged érdekel.
4/10 anonim válasza:
Engem is egyszerűen feldühít, a Win95-re még volt, de ezekre a modern szarokra, hogy miért nincsen...
7/10 anonim válasza:
Az valami japán vagy kinai vagy mit tom én... egy a lényeg:SZARSÁG!!! :P
8/10 chilliboy válasza:
Nekem nagyon tetszik! Engem is idegesít...
9/10 anonim válasza:
Sok fa*szfej van aki nem vesz komolyan egy kérdést sem, válaszolva nem vagy egyetlen,sztem minden yugioh fan örülne,ahogy én is egy android yugioh game-re mint amilyet a konami csinált pc-re
10/10 anonim válasza:
Én már vagdosom az ereimet. Lassan elfogynak, meg a vérem is. Szörnyű, rettenetes, majdnem belehalok, hogy egy játék nincs androidra.
Ez aztán a szörnyű helyzet. Inkább azon gondolkozz el, hogy neked milyen problémáid vannak, hogy ez idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!