Okostelefonok jó akkuidővel? Mondanátok párat?
Figyelt kérdés
Most Samsung Galaxy Ace 3-mam van, és kb egy nap az akkuideje, ami szerintem katasztrófa.. Nyilván ezek a telefonok a nagy képernyő és a sok funkció miatt már nem bírják egy hétig, de tudnátok olyanokat mondani, amik azért 2-3 netalántán 4 napot kibírnak?2014. ápr. 23. 21:34
1/8 anonim válasza:
Ha jól tudom, még régebaen a motorola defi akksija bírta sokáig. De ha kikapcsolod az adatforgalmat, 2G hálózatra állítod, elmennek egy hétig is talán
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam bekapcsolni a netet.... mmint a mobilnetet. Vagy csak ha megnézem a mailjeimet, de utána ki is kapcsolom, szóval nincs egész nap bekapcsolva.
2014. ápr. 23. 21:54
3/8 anonim válasza:
4 nap alatt használni is akarod? Mert akkor nem létezik ilyen okostelefon.
Ha csak 4 napig megy a háttérben, akkor a legtöbb simán bírja.
4/8 anonim válasza:
A legjobb megoldás, Iphone, hozzá egy aksis tok azzal 3 napig ki tudod húzni. Persze, csak ha új az Iphone, ilyen 2-3 éves telókkal már necces.
Nekem 3 napot is el tud menni a készülék egy feltöltéssel.
5/8 anonim válasza:
Pont a Samsung bírja a legkevesebb ideig! Az újabb LG-k és Sony-k pedig a legtovább! Nekem most Sony Xperia SP van, aktív 4G-s netezéssel kora reggeltől késő estig simán bírja, kevés nettel két napig, net nélkül keveset elővéve 4 napig. LG G2, Sony Z1, Z Ultra, Z1 Compact ugyanígy, vagy jobban.
6/8 anonim válasza:
"Pont a Samsung bírja a legkevesebb ideig!"
Hülyeség. Utálom a Samsung-ot, sosem kéne, de ez akkor is alaptalan baromság.
7/8 mátétata válasza:
ha keveset használod akkor Goclever tabr70 tipp:ne nagyon használd nagy erőn a fényerőt,wifi is kicsit sokat levesz
ha kevesebbet használod akér 2napig is használhatod ja és van hűtőrendszere :D
8/8 anonim válasza:
Nokia Lumiák 1.5-2 napig is bírják... power bankot veszel hozzá 4-5 ezer Ft-ért és azzal töltöd útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!