Frissítési üzenetet hogyan lehet eltüntetni androidos telefonon (felső értesítő sávból)?
Sony J készülékem van és 11.2.A.0.21 frissítési értesítő van a felső sávban, nem tudom eltüntetni.
Google Play-ben kikapcsoltam az alkalmazások automatikus frissítését, de ez -gondom én- csak az alkalmazásokra vonatkozik, nem magára a teljes rendszerre. Nem akarom a telefonomat frissíteni, de az értesítő mindig ott van. Köszönöm.
nem javasolt eltűntetni, ha azt akarja szerintem hagyd frissíteni. Miért nem akarod?
de ha nagyon el akarod tűntetni
beállítások, alkalmazások kezelése, rendszer: pipa ki az értesítések megjelenítésénél. ezcsak android 4.0.0 fölött megy
Azért nem akarom frissíteni, mert egyik ismerősöm frissítette és most sokkal lassabb lett a telefonja. Engem meg zavar, hogy az értesítési sávban ott van.
Olyat találtam az Alkalmazásokban, hogy "Rendszer UI" (12,00 KB), de a pipát nem lehet kivenni, szürke. "System" szó alatt sincs rendszer :(
Hogy lehetne máshogy kikapcsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!