Hogyan tartsam magamnál nagy méretű telefonom, anélkül, hogy félnem kéne, hogy ellopják?
Vettem egy Lumia 920-at és imádom meg minden, csak kb 3x akkora, mint az eddigi telefonjaim. Nem mindig hordok magamnál táskát, eddig többnyire a zsebemben volt a mobilom, de ez most azt hiszem, lehetetlenné vált. :D
Attól tartok, hogy, ha a táskámba rakom, nehezebb lesz megtalálni, és megnő a kockázata, hogy valaki észrevétlenül elvigye.
Van erre valami jól bevált recept? Nem akarok hasitasit hordani! :D Köszi a válaszokat!
Egy átlag embernek semmi baja a 4,5"-al
Teljesen normal meret es siman elfer a zsebedben
Mondjuk ha 10 eves vagy es 120cm akkor megertem
Nem hittem volna, hogy egy ilyen egyszerű kérdés is képes elindítani a trollavinát.
Nem vagyok 10 éves, és nem zavar, hogy nagy méretű. Nagyon tetszik, csak az előző telefonokhoz képest nagy. És szeretnék rá vigyázni.
nem vagyok troll
azért írtam amit írtam mert ha 10 éves vagy és 120cm akkor megértem hogy nem fér el a gyerekméretű nadrágban
de mondjuk 14 évtől már nem nő olyan sokat az ember és a 4,5 már simán belefér a zsebébe
sőt a 6" is simán belefér az ember zsebébe csak a felső sarka látszik ki,ugyh a 4,5-el nem lehet probléma
attól hogy eddig 3,5" volt kényelmes a zsebedben,a 4,5" is simán belefér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!