Telefonvásárlás! Iphone-ra gondoltam, de ki mit ajánl?
Ár mindegy, droid vagy ios, WP- nem érdekel!
Tippek?:)
Moksi, te 3 kérdéssel feljebb is ezt írtad... Szerinted csak az iPhone-nak van gigantikus tárhelye?...
Mellesleg, nem mondtad hanyas Iphone-ra gondolsz. De én a helyedbe inkább Android-ot vennék, sokkal testreszabhatóbb és nyitottab rendszerű...
Ha elmélyülnél a wp 8.1 világában akkor 1020
de Samu s5
Játékra szerintem iPhone.
Androidos telefonom és tabletem van, imádom az Androidot, iOS-t meg személy szerint ki sem állhatom (de ettől függetlenül tudom, hogy nem szar, csak nekem nem jó), és nem vagyok nagy játékos, de ahogy néha nézegetem iOS-re több a jó játék.
De ahogy írtam nem vagyok valami nagy játékos, pláne mobilon, nincs is egyetlen játék sem letöltve se a mobilomra, se a tabletemre, így lehet nem nekem kéne véleményt nyilvánítanom ezen a téren.
iPhone-ra viszont nem nagyon fogsz tudni ingyen letölteni fizetős játékokat, szóval ha ez szempont, akkor inkább Android, de mondjuk tényleg vicces, hogy egy 200 ezer forintos telefonra van pénz, de a 200 forintos játékot (vagy ha valami komolyabb akkor max 1000 forint) megvenni nincs pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!