Nem tudom rootelni az ace 3-mat, CWM-el megvagyok, de nem enged be a worldclockmod-ba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felig kesz is vagyok a rootelessel, vagy azthiszem a CWM-vel vagyok kesz. Odaig eljutottam hogy Odin nevu program segitseratettem valamit a telefonomra. Zoldfulu vagyok ehhez, de amikor a home+hangero fel+ bekapcs gombot nyomom, aztirja hogy "recover booting.." es nem tortenik semmi! Pedig azzal kene kicsomagolnom egy root.zip nevu faljt. Az oldal linkjet ami alapjan csinaltam azt szivesen elkuldom de itt nem engedi valamiert! Legyszives segitsetek, koszonom2014. ápr. 22. 13:29
11/27 asddaasdda válasza:
:D hagyd a cwm-ot.
inkáb töltsd le a superoneclick - et
leirom mia teendöd ez után
1. dugd rá a telefon a gépre ugy hogy be kapcsoltad az usb hibakeresési módot(beálításokba)
2. inditsd be a pogramot :)
3. nyomd meg a root gombot
4. várj amig ujraindul a telefon
NE huzd leközbe
ez eltarthat 5-10percig
5. örülj :D
minek amugy a root ?
12/27 A kérdező kommentje:
Belepett a recoweryba, most probaltam. Szoval akkor ez azt jelenti hogy nincs/rosszul van telepitve ra a CMW?
2014. ápr. 22. 14:05
13/27 anonim válasza:
A touch az olyan lehet mint az enable... zipek
A nontouch meg olyan lehet mint a disable... zipek
Pl.: enable_bootanimation.zip v enable_bootsoud.zip disable_bootanimation.zip stb
14/27 asddaasdda válasza:
a touch az érintőképernyős
a másik egyértelmüen meg nem érintős
de ez lényegtelen :)
15/27 A kérdező kommentje:
Tele van a telefonom csomo olyan alkalmazassal ami nem kell nekem, ezek mellett nagyon sok helyet foglalnak, meg ugy is hogy csak az alapverziojuk van a telefonomon.
2014. ápr. 22. 14:06
16/27 asddaasdda válasza:
csináld ugy ahogy leirtam egyszerübb és biztonságosabb
17/27 A kérdező kommentje:
Jo es a CWM-el milegyen?
2014. ápr. 22. 14:09
18/27 asddaasdda válasza:
azt mondtad belép akkor semi baj nemlesz ha nem azzal csinálod el van magának ott :)
amugy ha kész a root akkor
ajánlom a telóra a
link2sd-t
vagy a titanium backup -ot
19/27 A kérdező kommentje:
Es azok MIK?:d
2014. ápr. 22. 14:30
20/27 A kérdező kommentje:
Rootoltam, a superoneclick nm valaszol
2014. ápr. 22. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!