Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek Samsung s5230-asa van...

Akinek Samsung s5230-asa van válaszolna, az sms írásos problémámra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy amikor írom az sms-t akkor nem írja ki sehol,hogy hol van az a határ ahol átlépem a 160 karaktert. Most talán számoljam egyenként meg a betűket? Vagy ebbe bele kell nyugodni? :O (remélem nem). Csak amikor akarom elküldeni akkor szembesültem vele hogy 3-ba küldi. :(

Eddigi telómnál jó volt, mert 160tól számolt vissza, majd újra ha már a 2.sms-be léptem.az is samsung volt.Akkor legalább láttam, hogy hol tartok, de most neeem.

És miért van az hogy ha ékezetesre állítom a karakter támogatást,akkor kevesebbet lehet írni, mint automatikusra állítva? Huhh..remélem érthető voltam. Minden sms írással kapcsolatos beállításról szeretnék tudni. Előre is köszönöm.(fontoos)

2009. dec. 22. 22:59
 1/1 anonim válasza:
Én T-Mobilos vagyok, de nekem kiírja bal felső sarokba, hogy éppen hány karaktert írhatok még. Ékezetesnél asszem 134-et.
2010. ápr. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!