Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet flash témát tenni...

Hogy lehet flash témát tenni w595re?

Figyelt kérdés
nézegettem neten hogy van olyan h felkell tenni eredeti firmwaret a telcsire és onnan lejátsza a flashes témákat is nos ha vki ért ehhez az egészhez írjon:)
2009. dec. 22. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:

www.pappfer.hu

[link]

(Nem tudom, melyiket jeleníti meg)

Nézegess itt! Ingyenesen tölthetsz lefele...

2009. dec. 22. 22:17
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi de én a módjára gondoltam hogy hogyan :), mert eredeti szoftver kell a sony alá... ez érdekelne h mi hogyan, mert benéztem egy boltba és mondták h adatkábellel csinálják, no hát internet csodákra képes, adatkábel meg teló van :) már csak azt kéne tudnom h hogyan :D mert t-mobilenál levannak tiltva a flash témák
2009. dec. 23. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
A fentebb belinkelt oldalon-ha szétnéztél volna-ezt is megtalálnád.
2009. dec. 23. 18:25
 4/9 A kérdező kommentje:
szétnéztem de valamért mégsem jó, miből tudhatom h mostmár eredeti se szoftver van fenn rajta? mert elvileg annak kellene lennie mert megcsináltam, vagy az a gond h a flash témát nem jó helyre tettem? vagy mappástol kell vagy csak az egy flash fájt vagy nemtom
2009. dec. 24. 08:06
 5/9 anonim ***** válasza:
A .swf kiterjesztésű fáljt a tpa/preset/system/desktop/flash mappába kell tenni.A .thm kiterjesztésűt a tpa/preset/user/theme mappába kell rakni.Ha ide tetted és nem jó akkor vagy nem a rávaló flash témát tetted fel,vagy nem gyári a szoftod.
2009. dec. 24. 11:40
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi, ezekszerint nem gyári szoftver van rajt, pedig mindnet ugy csináltam mint a fent leirt fórumon :) ha valaki csinált már ilyent help pls, irjon priviben :)
2009. dec. 25. 16:09
 7/9 anonim válasza:
bocs h ideírok de ettől elveszik a garancia??
2010. jan. 6. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Egészen biztosan el.
2010. jan. 6. 22:44
 9/9 robi0908 válasza:

az rendben addig hogy a thm fájlt el kell helyezni oda ahová mondod csak nekem az a problémám hogy közben ki is kell kapcsolni a telefont mert szinte minden hol úgy néztem meg olvastam.meg abban kellene nekem segíteni,hogy

ezeket a lépéseket meg is csinálom (de hova is teszi)??

előre is kössz

2010. dec. 24. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!