Samsung s5230 telefonomra tudok leszedni ilyen mozgásérzékelős játékokat ( hogy a teló mozgatásával tudok játszani)? Ha igen honnan? Vagy hogy keressem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 20:56
1/8 anonim válasza:
Sajna nem lehet!
Boldog karácsonyt!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2009. dec. 24. 23:53
3/8 anonim válasza:
de lehet. én leszedtem egy autós játékot. ha balra fordítod a telót akkor az autó balra kanyarodik ugyanez fordítva is igaz! szóval lehet csak nem mondom el h honnan:D
4/8 anonim válasza:
nem tudom miért nem lehet elmondani
5/8 A kérdező kommentje:
ugyan már, azért nem mondja mert nem lehet xD nem esett le ? :D
2010. júl. 12. 00:28
6/8 anonim válasza:
amúgy tényleg lehet valahonnan mivel h bnőm telóján is az van csak neki is küldték h tegye rá telóra.. nemhiszem h tudja mivel nem is ő szedte le.. ezis olyan kocsi volt meg van ilyen labdás is :d am nagyon jó játékok:D
8/8 szotyi41 válasza:
lehet pl egy link *****
vagy a mobile9.com on is keresgélhetsz
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!