Hogy derítsem ki feketelsitán van/lesz-e a telefon?
Figyelt kérdés
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy ha megkapom a telefon IMEI-jét, hogy deríthetem ki hogy feketelistán van/lesz-e?2014. ápr. 19. 23:33
1/3 anonim válasza:
Megbízható legális helyen vásárolj, és akkor nem kell ilyentől félned!...
Új telefont BOLTBAN (garanciával, számlával) veszünk...
Használt telefont csak úgy vegyél, ha megvan a készülék doboza, papírjai, eredeti töltője...
Akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy lopott a telefon és le fogják tiltani...
A telefon IMEI-száma a készülék belsejében (akku alatt) levő vonalkódon olvasható... Ugyanennek az IMEI-számnak kell lennie a készülék gyári dobozán is!...
2/3 anonim válasza:
"hogy deríthetem ki hogy feketelistán van/lesz-e?"
Ha most tiltva van, azt 40-es IQ-val már észre lehet venni. A jövőbeli tiltás esete meg a hülye kérdésre hülye válasz ketegória, pl hogy deríthetem ki a jövő heti lottószámokat?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem érted... Akkor úgy teszem fel a kérdést hogy nem lehet-e valahonnan kideríteni azt hogy részletre lett-e véve a telefon?
2014. ápr. 20. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!