Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hi szerintetek melyik jobb...

Márkó19 kérdése:

Hi szerintetek melyik jobb telefon a Samsung galaxy note 2lte vagy a galaxy s4? Galaxy note 2őm van és ajánlottak nekem cserébe egy Galaxy S4et megéri elcserélni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 16:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is note 2-m van de a sima n7100 én is akartam eladni mert note 3 ra szeretnek valtani ajanlottak s4 et ugy hogy potolok de nem kellett mert egyreszt nem volt kedvem kiadni pluszba mert ugyis note 3 at vennek masreszt meg feher volt akkor mar feketere csereltem volna persze ha potolas nelkul adja akkor mar s4 em lenne mert megeri ha jo meg minden.

Szoval ha nem ker ra potolast es a telefon jo allapotban van meg minden akkor megeri mert az s4 ha nem is sokkal de jobb csak talan kicsit fura lesz 5.5 -rol 5 inchre menni vissza de szerintem megszokhato,ami biztos,hogy a kijelzo lenyegesebben jobb mint a note 2-é.

És kicsit más is mert a note 2 nek hd amoled rgb elrendezessel az s4 nek fullhd amoled pentile matrix elrendezessel es note 2 267 ppi s4 pedig 441.

2014. máj. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!