Milyen "olcsó" wifi-s telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 21:25
1/4 anonim válasza:
Nekem nokia e51-em van es a wi-fi nagyon jol mukodik es a mas funkcioi is nagyon jok az arahoz kepest, szoval szerintem siman megeri! Ajanlom neked is :):)
Majd ird meg milyet vettel :)
16/f
2/4 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval,nekem is nokia e51-em van és tényleg megéri. Sőt ezt a választ is a telomrol irtam :D
3/4 anonim válasza:
Igen jó az meg még esetleg Nokia 5800, az iPhone szart se ér wifi szempontjából..
4/4 anonim válasza:
saját tapasztalataim: sony ericsson p1i. lassú a wifi mivel öreg teló, de elég nagy távról befogja. ha türelmes vagy olcsón hozzájutsz és sztem nem rosz kis telóka. nokia 5530, 5800 wifije gyors és jó nekem bejött (5530 asomnál viszont a semmitől szétment a kamera gomb 2 nap alatt és nem tudták megcsinálni). i phone wifije viszont messze a legjobb saját tapasztalataim alapján de olvastam olyat is, hogy valakinek csak kis hatótávon működött. szerintem fektess be egy 5800-ba egyre olcsóbb, használtan már 35-40 be kapsz és nem csak a wifi hanem a többi funkciója is jó. a gpst is be lehet lőni ingyenesre 2 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!