Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Galaxy S5-öt venni...

Megéri Galaxy S5-öt venni vagy inkább Note3?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék már végre egy komolyabb telefont és most összegyültrá a pénzem. Megéri S5-öt venni vagy inkább Note3 szerintetek?

2014. ápr. 16. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképp Samsung-ot akarsz, akkor én a Note 3-at választanám, főleg a normálisabb kinézet miatt, meg legalább ott az S-Pen.
2014. ápr. 16. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Note 3, mert abban 3GB RAM van.
2014. máj. 15. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én semmilyen Samsungot nem vennék. Inkább Xperia Z2 vagy Alcatel OT Idol x plus vagy Oppo Find 7 vagy Xiaomi MI3
2014. júl. 1. 21:21
 4/5 anonim válasza:
Galaxy s5öm van, nekem is a Note3 és az iPhone 5s volt még versenyben, az ájfon elég hamar kihullott, mivel rettenetesen gyenge, a Note3 is elvérzett egy idő után...Túl batár állat...Ismerősömnek van és nem fér bele sok nadrágja zsebébe...vicc nélkül :D az a 0,5gb ram meg...inkább telefont vettem, mintsem "tabot"(a Note3 az én szememben már inkább abba a kategóriába tartozik)...A Galaxymmal tökéletesen megvagyok elégedve, szerintem jó pár évig ki fog tudni szolgálni :)
2014. júl. 9. 13:45
 5/5 anonim válasza:
Ja és bírom az olyanokat akik úgy savaznak 1-1 telefont, h még ki sem próbálták...A meg nem éri meg megmondós emberkéknek üzenem: akkor várjanak vele 3-4 évet míg annyiért lesz, amennyit megéri nekik...Addigra lesznek sokkal jobb telefonok, míg így is azt mondom, h a HTC még talán az am ennyire ár-érték arányos, mint a galaxy S5-öm :)
2014. júl. 9. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!