Miért nem tölt az új mobiltelefonom amikor a legelső alkalommal sikerült feltöltenem?
Figyelt kérdés
Most vettem új androidos okostelefont és először 24 órán át töltöttem majd teljesen lemerítettem és mikor fel akartam tölteni 13-15%-nál megakadt a töltés és akármit csinálom vele ugyan kijelzi, hogy tölt de mégsem... Már vettem ki és vissza az aksit, használtam, visszatettem tölteni de semmi változás, csak 13%-ig megy.:// Mit tegyek? :( Előre is köszönöm!!2014. ápr. 16. 17:11
1/3 anonim válasza:
"először 24 órán át töltöttem majd teljesen lemerítettem"
Gratulálok... A mai telefonokkal rohadtul nem kell már ezt csinálni. Legrosszabb esetben megölted az aksidat már most.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ha veszek egy új aksit azt már normálisan lehet is használni, és nem is kell feltölteni se semmi? Mit javasolsz?
2014. ápr. 17. 15:18
3/3 anonim válasza:
Először vidd el szervizbe, ott megmondják mi van, azt ha kell új aksi, veszel egyet, feltöltöd, és amikor feltöltött le is veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!