Milyen telefont vegyek 30mátyást szánok rá?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Telefonokra keresek példákat miket érné meg venni vagy véleményeket mondjatok. lehet régebbi is nem kell nagy was ist das-nak lenni9e de azért ne legyen ózsdi sem mivel inkább számítógépekkel foglalkozom nem nagyon van sajnos szétnézni a témában ! válaszokat előre is köszönöm! a helyesírásért pedig elnézést kérek most is éppen telefonról vagyok!2014. ápr. 16. 01:31
1/5 anonim válasza:
Lumia 520 vagy 525, a többi Androidos mobil ennyiért nem nagy wast isd das
2/5 A kérdező kommentje:
Windowsosat nem szeretnék gépen sem használom nem, hogy még mobilon.. de azért köszönöm a választ ! lehet feltolom 50e re a limitet .
2014. ápr. 16. 12:08
3/5 anonim válasza:
"Windowsosat nem szeretnék gépen sem használom nem, hogy még mobilon."
A Windows Phone rendszer csak a nevében hasonlít az asztali Windowshoz
4/5 A kérdező kommentje:
tudom ismerem mobilon és asztalon is de nem az én világom valahogy!
2014. ápr. 16. 23:23
5/5 anonim válasza:
Alcatel M Pop 40k
Sony Xperia E 30k
ZTE Grand X IN 40k
Samsung i8160 Galaxy Ace II 35k
Samsung Galaxy Fame 30k
Most csak ennyi jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!