Fog olcsóbbodni a samsung s8000?
Figyelt kérdés
Tavaszig olcsóbb lesz? Kb 40-50ezrem van rá de most még 60-80ezer körül van.
Vagy újan, vagy 1-2 hónaposan szeretném megvenni.
De ha sokat kell rá várni, akkor inkább veszek másikat. Kb március áprilisig tudok várni. de inkább február március. szerintetek addig olcsóbbodik?
( az s5230 is gyorsan olcsóbb lett, azért kérdem)
2009. dec. 21. 18:24
1/6 anonim válasza:
az s5230 akciós és gagyi azért olcsóbb
valószinűleg olcsóbb lesz igen de ha nem szolgáltatónál veszed akkor mégolcsóbb!
2/6 A kérdező kommentje:
s5230 nem is kéne:)
s8000 viszont nagyon bejön:) remélem olcsóbb lesz.
2009. dec. 21. 19:10
3/6 anonim válasza:
Az S8000 egy nagy sz@r. Nekem is olyan volt, de lecseréltem egy iphone-ra
4/6 A kérdező kommentje:
De nekem nincs pénzem iphonera:)
2009. dec. 22. 13:56
5/6 anonim válasza:
én most vettem clone iphonet ebay-ről!!! 5 mp kamerája van, videótelefonálás,8gb,nagyon szép hangzás,ebook,gps!!
minden benne van ami kell.
és mennyiért vettem??? 19 e forint (postakölts nem volt!)
6/6 anonim válasza:
clone iphone?haha leírom a klónoknál mit jelentenek amiket leirt az előző= 5megapixeles kamera=1,3megapixelesfixfókuszos borzalom,8gigabyte = memóriakártyával amiről baromi lassan olvas le dolgokat,videótelefon=+1 ok hogy kiröhögjenek amiért ilyen szánalmas klónt vettél.amugy nem te vagy az a gyerek aki a klóntelókat reklámozza,előző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!