Mennyit érhet még ez a telefon? (GALAXY SII)
Figyelt kérdés
Szeretnék megválni SII telefonomtól, de előtte itt kikérném pár ember véleményét!
A telefon kb. 2,5 éves, a képernyője be van törve, de a repedés nem akadályoz semmiben, rendesen működik az érintőképernyő.
A telefon aksija kb. 6-8 órát bír ki, ha folyamatosan használom.
Gyakran lefagy, hirtelen leáll.
Tudom, hogy borzalmas állapotban van, de hátha valamennyit kaphatnék érte! Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 15. 20:21
1/5 anonim válasza:
Kb. Max 10 000 és 20 000 Forint között, szerintem, nem vagyok olyan nagy telefonszakértő! :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én is kb. ennyire gondoltam! :)
2014. ápr. 16. 06:46
3/5 anonim válasza:
A kijelző vagy az érintőpanel repedt ?
4/5 A kérdező kommentje:
A kijelző! A képernyő kb. 1/3-án van a repedés, de ez nekem még nem okozott gondot a használatban soha!
2014. ápr. 16. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!