Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphonomon a töltő furin...

GoforWand kérdése:

Az Iphonomon a töltő furin viselkedik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lényege: Hazajöttem és nagyon alacsonyan(4%-on) volt a telo, mire feltettem és észrevettem, hogy nem jelzi ki, hogy töltené. (Amúgy meg a műanyag borításon belül a "kábelek" vagy nem tudom őket minek nevezni szabadon vannak olyan 5 miliméteres nagyságban). Gondoltam, hogyha kikapcsolom lesz valami, de nem, akkor sem. Amint kikapcsolt töltötte a maradékmár 2%-ról a telefont 4-re, visszakapcsolt. Most valahogy sikerült feltöltenem 5-6ra, de ez a telefon vagy a tölti hibája? Vagy valaki tudna vmit javasolni?

2014. ápr. 15. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
esélyesebb, hogy a kábel, próbáld ki egy másikkal, ha tudod.
2014. ápr. 15. 19:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm! Esetleg Pesten(Westendben emrt oda tudok előbb bemenni) tudnál ajánlani boltot? Ahol úgy kb árilag olcsóbb is? Vagy vmi?
2014. ápr. 15. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy megtört a kábel. Sajnos az eredeti az 6k, viszont hidd el amikor 3 hónap alatt 3 kínai másolatot kidobtam, rájöttem, hogy inkább az erdetif kell megvenni. Ezt ajánlom neked is.

Westendbe az iSamurai-ba érdemes benézned, viszont ott is árulnak másolatot, úgyhogy mond hogy neked az eredeti kell. De tudod mit inkább menj biztosra, valahol közepén az áruházban van egy iStyle, menj oda, az hivatalos Apple viszonteladó.

2014. ápr. 15. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Az appleblogosoknál 2000 egy kábel.

[link]

2014. ápr. 15. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, látszik is a fejen, hogy hamisítvány.

Ha kell nekem van eredeti eladó, csak használt.

Ráadásul az 5s-t már csak eredeti töltővel lehet tölteni.

2014. ápr. 15. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem hamisítvány, hanem utángyártott de nincs is odaírva, hogy eredeti. Az 8e.
2014. ápr. 15. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Van 4e.ért lehet vállogatni.

[link]

2014. ápr. 15. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Miután az Apple nem adta el a jogot, a lightning chipek gyártására, így hamisítvány.
2014. ápr. 15. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Látom nem tudod mi a különbség a hamisítvány és az utángyártott között.

A hamisítvány az amikor eredetinek látszó és eredetiként feltüntetett valamit árulnak.

Az utángyártott meg az amikor nem eredetiként árulnak valamit amit nem az eredeti gyártó készített.

2014. ápr. 16. 09:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Egy eredetit vettem meg, bár "drága" volt, sokáig fogja bírni. Egy magánszemélytől vettem, mint a telefont is. Mellesleg ez sima 4 ^^"..
2014. ápr. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!