Miért nincs az s3 telefonomon hagyományos billentyűzet?
Az én s3 telfonomon csak qwertz billentyűzet van és nincs hagyományos 3*4-es billentyű. Sajnos a billentyűzet típusának váltása opció nincs benne.
Mit tudok vele tenni?
Egy olyan problémám lenne, hogy a QWERTZ billentyűn nem szeretek írni, és szerettem volna átállítani a készülék billentyűzetét 3*4 es samsung billentyűzetre, de hiányzik belőle a beviteli mód váltás opció, aminek a beviteli nyelvek felett kellene lennie, de sajnos nincs.
Konkrétan a használati útmutatóban leírt műveletsort nem tudom elvégezni:
› Szövegbevitel a Samsung billentyűzettel
1 Egy szövegmezőből az értesítések panel megnyitásához
érintse meg az állapotjelző ikonok területét és húzza lefelé.
2 Válassza a Bevitelimód-váltás → Beviteli módok
konfigurálása lehetőséget, majd válassza a lehetőséget a
Samsung billentyűzet → Álló billentyűzettípusok → egy
billentyűzet típust.
Kérdésem az lenne, hogy mi a teendő ebben az esetben?
Azért nincs rajta ilyen billentyűzet, mert ez a normális. Ahogy régi gombos telefonon is az a normális, hogy 3x4-es billentyűzet van rajta, és nem kérdezed meg, hogy miért nincs rajta QWERTZ billentyűzet.
De ha neked valamiért az jobban bejön, akkor megoldható, hisz egyszerűen lehet billentyűzetet cserélni Androidon, csak kell keresni egy olyan billentyűzetet, ami tud ilyet, ha jól tudom a Swiftkey tud, szóval szedd le azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!