Ha az iPhone-m előző tulaja nem tudja az iCloud id jelszóját már, akkor h tudom törölni róla azt az iC-t és a sajátommal bejelentkezni?
jelszóváltoztatás, biztonsági kérdés stb. annyira kamu ez a jaj, elfelejtettem...nekem van egy rakat azonosítóm, kb 6 fajta jelszót használok...mégis meg tudom jegyezni...ha valaki normálisan használta a telót, akkor app store-ban is elég sokszor be kellett írnia...ne mondja már, hogy elfelejtette...most vagy te loptad, és kitaláltad ezt a dumát, nehogy valaki azt válaszolja, hogy kérdezd meg a tulajt, vagy ő lopta, és azért mondja ezt.
válasz a kérdésre, hogy nem fogod tudni jelszó nélkül megcsinálni.
Azt kell mondjam hogy egy idióta vagy.(előttem válaszoló)
Velem pont ez van restoreolni szeretném a telefont ,de ki kell kapcsolni az iphone keresését.De mivel előbb az icloud id jelszó kell amit sosem használok csak az apple id-s jelszót ami az appstoreos letöltéshez kell,ezért igen el lehet felejteni ,és most én sem tudom mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!