Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket lenne érdemesebb...

Budai Letti kérdése:

Melyiket lenne érdemesebb választani?

Figyelt kérdés

Telefont szeretnék venni, ami vagy Samsung galaxy S4 mini, vagy Iphone 4S. Egyszerűen nem tudom eldönteni, ezért nagyon, nagyon, nagyon megköszönném, ha valaki megosztaná velem a szemléleteit:)

Előre is köszönöm!

2014. ápr. 14. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
nem is egy árban vannak...mi ezen olyan nehéz? gondolom fészbukkozni kell, arra meg mind1.
2014. ápr. 14. 20:59
 2/4 A kérdező kommentje:

"kedves" első kommentelő.

Árban nagyjából 30.000 forint a különbség (iphone 4s 8GB: 124.899ft míg az S4 mini: 99.899ft)

Nem hiszem, hogy én szemét módon tettem fel a kérdésemet,ezúton neked sem kéne ennyire negatívan reagálnod, mellesleg röhejes felvetésed nem volt helyes.

Tény, hogy szükségem lesz internetre, ami gyors, és szempont az is, hogy a telefon ne fagyjon le, de leginkább fényképezés céljából, és mielőtt fennakadnál azon, hogy vegyek fényképező gépet, köszönöm, de van, és kézenfekvőbb a telefonnal.

Ezen kívül érdekelne, hogy számítógépről fájlokat áthelyezni melyik telefonra könnyebb, mivel erre is szükségem lenne.

Remélem megnyugodtál, hogy -1 facebook függővel volt dolgod, és máskor, ha ennyire negatív vagy, szerintem ne is oszd meg a véleményed.

2014. ápr. 14. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

"Árban nagyjából 30.000 forint a különbség (iphone 4s 8GB: 124.899ft míg az S4 mini: 99.899ft)"

#1 pont ezért írta, hogy nem is egy árba vannak, mivel nem egy árba vannak. És ezzel arra utalt, hogy egyértelműen az olcsóbbat válaszd.

Egyébként 100k-ért nagyon rossz vétel az SGS4 mini, kicsit drágábban LG G2-t kapsz.

SGS4 mini max 70k-t ér, egy forinttal sem többet. iPhone 4S sem ér 100-at sem, így elég rossz telefonokat fogtál ki.

2014. ápr. 14. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!