Melyiket lenne érdemesebb választani?
Telefont szeretnék venni, ami vagy Samsung galaxy S4 mini, vagy Iphone 4S. Egyszerűen nem tudom eldönteni, ezért nagyon, nagyon, nagyon megköszönném, ha valaki megosztaná velem a szemléleteit:)
Előre is köszönöm!
"kedves" első kommentelő.
Árban nagyjából 30.000 forint a különbség (iphone 4s 8GB: 124.899ft míg az S4 mini: 99.899ft)
Nem hiszem, hogy én szemét módon tettem fel a kérdésemet,ezúton neked sem kéne ennyire negatívan reagálnod, mellesleg röhejes felvetésed nem volt helyes.
Tény, hogy szükségem lesz internetre, ami gyors, és szempont az is, hogy a telefon ne fagyjon le, de leginkább fényképezés céljából, és mielőtt fennakadnál azon, hogy vegyek fényképező gépet, köszönöm, de van, és kézenfekvőbb a telefonnal.
Ezen kívül érdekelne, hogy számítógépről fájlokat áthelyezni melyik telefonra könnyebb, mivel erre is szükségem lenne.
Remélem megnyugodtál, hogy -1 facebook függővel volt dolgod, és máskor, ha ennyire negatív vagy, szerintem ne is oszd meg a véleményed.
"Árban nagyjából 30.000 forint a különbség (iphone 4s 8GB: 124.899ft míg az S4 mini: 99.899ft)"
#1 pont ezért írta, hogy nem is egy árba vannak, mivel nem egy árba vannak. És ezzel arra utalt, hogy egyértelműen az olcsóbbat válaszd.
Egyébként 100k-ért nagyon rossz vétel az SGS4 mini, kicsit drágábban LG G2-t kapsz.
SGS4 mini max 70k-t ér, egy forinttal sem többet. iPhone 4S sem ér 100-at sem, így elég rossz telefonokat fogtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!