Samsung Galaxy S4-et megéri még venni?
Nyáron tervezem hogy veszek egyet, és nem tudom hogy még megéri-e.
Szerintem, DE CSAK SZERINTEM, a samsung galaxy s5 szinte, ismétlem SZINTE :DD ugyanaz, csak belerakták parasztvakításnak az ujjlenyomatolvasót és a pulzusmérőt.
De tőletek is megkérdezem, megéri még venni S4-et?
Más márkát ne írjatok!
Köszi
Kedves utolsó!
Most pont az a picivel gyengébb proci fog földhöz vágni, mert a Z1-ben erősebb van, ennyivel erősebb csak, meg kamera, de az is mit ér, ha a sonynak nagyon ratyi kijelzője, szal ennyi.
Az S4-ben ezerszer többek a funkciók, értem ez alatt a kéz nélküli vezérlést, a szemmel lapozást, és még sok mást, persze van a z1-hez is dokkoló, de ehez meg töltőpárna, erősebb a hardver a többiben, de kicsit, és így szinte észrevehetetlen, köszönöm! :D
1. válaszólónak köszi, csak ki kéne nyitni a "parasztok" szemét, különben az S5 kinézetre se tetszik, olyan gagyi a hátlapja, ronda rajta a pulzusmérő, meg stb.
Sokan a samsungokat gagyi kinézetűnek tartják, de nekem tetszik, és sokkal jöbban belesimul a tenyérbe, hiába nagy.
Ha annyira kellenek a kényelmi funkciók, ott van a G2, az is tele van ilyenekkel.
Egyedül a szemmel való lapozást nem tudja. (Ezt az S5-ből is kihagyták)
"többek a funkciók"
Nyelvtankönyvet is adnak hozzá? Ha nem, akkor külön kell beszerezned.
A szemmel lapozás is ugyanolyan parasztvakítás, mint a pulzusmérő.
Neked sincs még felnyitva a szemed, ha kizársz mindent, ami nem Samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!