Telenorosok! 100MB adatforgalom hétvégén ingyen igénybe vehető?
Most olvastam a my menüben hogy hétvégén 100MB adatforgalmat lehet ingyen megrendelni amit csak hétvégén lehet felhasználni.
Ez gondolom belföldi és kártyásoknak szól.
De mennyire igaz az hogy ingyen van?
Ez túl jól hangzik :D
Ingyen?
Tudod mi az a szarkazmus ?
Nincs ingyen semmi, a net sincs ingyen
Persze hogy nincs de van egy djucie control tarfiám náluk amiben adat van +olcsóbb sms.
Ehhez akartam ezt a hétvégi 100MBot.
Máshol nem találtam róla infót csak a my menüben (*111#) ott pedig csak annyi van írva hogy próbáld ki ingyen.
Beszéltem egy ügyintézővel. Valóban ingyenes hétköznap kell megrendelni és a kövtekező hét szombattól vasárnap éjfélig felhasználható 100MB belföldi adatforgmalom. De ez csak egyszeri alkalom és ha lejár akkor automatikusan törlődik nem kell mondani.
De kicsit össze vissza beszélt! :D megkérdeztem még egyszer tőle ez akkor valójában ingyen van?
Azt mondta ő úgy látja ebből a kapányból hogy nem.
Akkor mi van? :D
Semmi nyilván való összeget nem mondot. Na most ebből jöjjön ki az ember…
Ja és ha nem tudnánk a my menüben ingyen le lehet kérdezni az egyenleget :) Megkért hogy terjesszem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!