Tudtok ilyen telefont/tefonokat? Tobbient!
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni . Keresek : 1. Hátul minimum 5mp kamera vakuval , ami minimum HD-ben ( 720p ) tud videózni
2 . minimum 4" kijelzo ami Super Amoled , vagy ha nem az akkor Gorilla Glass vèdje . mindegy hogy hanyadik generacio . tokot nem szandekoztam ra venni es max 4.8 colos legyen
3 . elolapi kamera legyen . ( ha lehet 1mp felett mert nem rajongok a VGA-ert .
4. Akku birja mert sokat hasznalnam , foleg netezni es zenethallgatni . nem kotelezo hogy LTE legyen .
5. Ha lehet NE legyen Plus vagy Duos valtozat.
6. Belso tarhely min. 8gb a ram pedig min. 750 mb.
7 . Android min. 4.1. vagy ha 2.3.6 akkor lehessen frissiteni 4.1 re vagy tobbre .
8. Ne legyen regi peldany ...
2014. ápr. 13. 20:17
1/9 A kérdező kommentje:
max . 100 000 Ft . eddig Samsung Galaxy S3 lTE re gondoltam .. ÉS HA LEHET TELEKOMOS ( 30-as ) VAGY FÜGGETLEN LEGYEN !! : )
2014. ápr. 13. 20:20
3/9 anonim válasza:
Galaxy s4, Iphone s5, Lumia 1020, Lumia 1520, Sony Compact Z? / ezt lehet, h elírtam /...htc desiré 500 / bár annak az aksija egy napig bírja /.
4/9 anonim válasza:
Ja, bocs, a max. 100eFtig kritériumot nem láttam.
5/9 A kérdező kommentje:
nembaj :) a galaxy s4 mini vagy az s3 LTE a jobb ?? a valaszokert zold mancs jar :3
2014. ápr. 13. 21:09
6/9 anonim válasza:
S3 LTE elég gyér akksiban. Hardveresen jobb, szoftveresen nem.
7/9 A kérdező kommentje:
most olvastam h az s3 lte nek akkuja sokaig birja . a szoftver android 4.1.2 amit 100% hogy lehet 4.4.2 vagy 4.4.3 ra fejleszteni :)
2014. ápr. 13. 21:53
8/9 anonim válasza:
Szerintem az s4 mini. De ízlés kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!