Milyen mobiltelefon éri meg a legjobban? (Bővebben lent)
Helló én ezeket ajánlom
Nokia Lumia 520 ilyen van nekem
Nokia Lumia 525
Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 1320
Lg Optimus L7/2
Lg Optimus L9/2
Lg Optimus F6
Lg Optimus 4X HD
Lg Optimus Nexus 4
Lg Optimus Nexus 5 inkább ez mivel újabb de 4 is nagyon jó
Htc Desire 300
Htc Desire 500
Htc Desire 700
Htc One mini
Htc 8X
de szerintem elég neki egy Nokia Lumia 620 az belefér a kis kezébe lehet változtatni a csempe színét és méretét meg, a hátlapok színeit is hangulattól függően további jó nézelődést és vásárlást.
Igen utolsó nem véletlen hagytam ki azokat a műanyag túl árazott szappantartókat a Samsung idétlenül néz ki ráadásul akad is inkább egy LG Gflex, vagy LG G2, LG Optimus Nexus 4, LG Optimus Nexus 5, Apple Iphone 5s , Nokia Lumia 1020 Nokia Lumia 1320, Nokia Lumia 1520 Htc One ezek a Telefonok de hogy, ne sértődj meg, hogy van olyan aki nem Írja le a Samsungot sehova akkor, írok csak hogy nyugodtan tudj aludni Samsung Galaxy Note 3 vagy Samsung Galaxy Mega mondjuk a Mega az bejövős nekem de csak a nagy kijelző miatt amúgy nem igen kellene. És lónyál is el van keseredve hogy nem, írtam a vacak kijelzővel rendelkező de egyébként jó minőségű Sony-t
akkor azt is írok Sony Xperia Z, Sony Xperia Z1, Sony Xperia Sp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!