50 ezer alatt a legjobb telefon?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Sony Xperia U telefonomat másfél év után le kell cserélnem, mert használhatatlan.
Lány létemre nagy ujjaim vannak, hosszú körömmel, könnyebben írok nagy kijelzőn.
Fontos a képcsinálás is.
Sonyban nem bízom, ellenben a noname telefonokkal nincs bajom.
Szemezek a Navon Mizuval, bár félek, hogy az akksi gyenge az 5 colhoz...
Mit vennetek a helyemben? Előre is köszönöm!!!!!
2014. ápr. 13. 14:12
11/19 anonim válasza:
50 ezerig még a ZTE Grand X In is szuper, de a minősége miatt érdemesebb inkább 2 év garanciával venni, de még így is kijön az árból! Húgom barátjának is ilyen volt és pont 1 év után ment tönkre, ezért jól döntött, hogy anno ő is 2 év garival vette!
12/19 anonim válasza:
ZTE Grand X In-t szerintem ne vegyél.
WayteQ Talk 5H vagy Xperia L
13/19 anonim válasza:
Az Xperia L-nél még a ZTE is jobb, de 50-ért a WayteQ a legjobb.
14/19 anonim válasza:
Amúgy hidd el, a Sony nagyon jó telefon, a legjobb márkák egyike! Nem véletlen, hiszen japán, azok pedig értik a dolgukat, minőségben verhetetlen! Attól, hogy a te Xperia U-d ilyen, nem jelenti azt, hogy minden Samsung ilyen lenne, szerintem, te egyszerűen pont egy hibás darabot fogtál ki - ennyi! :)
15/19 anonim válasza:
Másfél év után egyik se működik a mai telefonok közül.
16/19 anonim válasza:
"hogy minden Samsung ilyen lenne" - bocs, Sonyt akartam írni! :)
17/19 anonim válasza:
Írhatsz bármit, a Samsungok attól még maradnak a legjobbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!