Mi a vélemyénetek a Lenovo mobilokról?
Vannak nagyon jó telefonjai, mint pl. a K900.
Csak sajnos Európában nehéz beszerezni őket.
Állítólag később fognak jönni ide is hivatalosan Lenovo telók is.
Én már várom őket, mert most a HTC és az LG kissé rossz irányba mentek el*, így most egyedül a Sony az, amelyik jó, legalábbis Androidon belül.
*Az új One dizájnja egy förtelmes Samu-copy, és a kiszivárgott képek aéapján az LG G3 sem lesz különb.
akkor legalább már olyanról másolnának, ami szép is.
Nem tudom, hogy sikerült kifogniuk a lehető legrosszabb alanyt a másolásra. :(
"Az új One dizájnja egy förtelmes Samu-copy"
Ez nagyon feldobta a napomat, őszintén nevettem rajta, ami nálam ritka.
Ezt biztos te sem gondolod komolyan, hisz az azt jelentené, hogy vak vagy.
Egyébként a Lenovo, mint márka jó, de az A516-ot elfelejteném a helyedben. 512 MB RAM már kevés, és hardveresen sem a legjobb.
Ahogy nézem 110 dollár körül van az A516, ennyiért már A820-at is kapsz. Hardveresen milliószor jobb, minden téren, bár szoftveresen rosszabb, mert ahogy nézem csak 4.1 van rá. De hasonló hardverrel, csak már 4.2-es Androiddal ott a ZTE V967S.
És még rengeteg kínai telefont írhatnék hasonló árban, A516-nál jobb tudással.
márpedig az új One igencsak ronda lett, és nem tudom, te hogy vagy vele, de engem igenis a Szarszungra emlékeztet.
Nem a Samu-t akarom védeni, hanem azt akarom ezzel mondani, hogy pont olyan gyártótol veszik át a dizájnt, amelyik utolsó szar telefonokat csinál, és ez engem kimondottan zavar!
Ez a lekerekített, szál csiszolt izé ugyanis a Samura jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!