Melyiket válasszam? IPhone 4s vagy Samsung Galaxy s4 mini?
Új telefont szeretnèk venni ès a kettő közül valamelyikre gondoltam de tudni szeretnèm a 2 telefon előnyeit ès hátrányait. Remèlem ti majd tudtok segíteni.:) (bocsi az írásèrt, telefonról vagyok)
Válaszokat előre is koszi!:)
köszönöm a kommenteket:)
utolsó előtti kommentelő: rohadtul nem menőzésből vennék iPhone-t te veréb:D normálisan feltettem egy kérdést, mert ahogy utána néztem mindkettő jó, és segítséget akartam kérni, hátha lesz pár értelmes ember értelmes érvekkel. te nem közéjük tartozol.:) amúgy meg mostanára úgy gondolom a Samsung egy kalap ****-t se ér, régebben 2-3 Samsungom volt és elég gyatrák voltak, pedig újabb fajtákból valók voltak:)
Minden tiszteleten, de ez a 29es nem véletlenül van ilyen százalékon...
Minden kérdésnél beleköt valamibe, de érvekkel nem tudja alátámasztani az állításait, így azok rendre összeomlanak, mint a kártyavár...
Maga a kérdés amúgy nehéz (számomra). Nem szeretem a Samsungot, de az S4 Mini egyrészt irtó jól sikerült, mind hardveresen, mind külsőre, élőben jó látvány, normális méretű (4.3 inch), másrészt meg az androidot egyszerű kezelni (értem ezalatt a fájlmegosztást, letöltést, külső forrásból való telepítést). Az iPhone 4S meg egy pöpec telefon. Hiába régi, mondhatják, hogy így-úgy elavult, még ma is egy bika telefonnak számít. Anyagminősége kiváló, a szoftver a leszabályozottságot ellensúlyozandó stabil, fluid, a mérete szintén jó (3.5). Menőzni nem fogsz vele, sok ember rendelkezik ilyen telefonnal (vagy még újabb modellel), de nem is emiatt veszel telefont. Az applikációk iOS-re szerintem túlzás nélkül eszméletlen jók, igényesek, egyediek. Van olyan, amely a betöltött zeneszám hanganyagából kiírja neked, hogy milyen akkordok vannak benne (sőt, akkordfordításokat is ajánl). Van olyan, amely a kamerát használva leképezi az arcod (fejed) pontjait és szoftveresen olyan 3D-s képet mintáz, hogy beszabehu (nekem volt 3D-s telefonom, ez 100szor jobb). A Google Play áruházban szerintem nincs ilyen jó kínálat, mostanság inkább a flepibördös marhaságok harapództak el. .
Döntsd el, mi kell, sokan írták már ugyanezeket. A fenti csak magánvélemény, de remélem 1-2 érzékletes példát tudtam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!