Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam? IPhone 4s...

Melyiket válasszam? IPhone 4s vagy Samsung Galaxy s4 mini?

Figyelt kérdés

Új telefont szeretnèk venni ès a kettő közül valamelyikre gondoltam de tudni szeretnèm a 2 telefon előnyeit ès hátrányait. Remèlem ti majd tudtok segíteni.:) (bocsi az írásèrt, telefonról vagyok)

Válaszokat előre is koszi!:)

2014. ápr. 13. 08:55
1 2
 11/20 dando12321 ***** válasza:
76%
iphone!!!!ez egyértelmű
2014. ápr. 14. 14:18
 12/20 anonim ***** válasza:
13%
Galaxy ha rendes telefont akarsz kapni a pénzedért.
2014. ápr. 14. 15:13
 13/20 anonim ***** válasza:
41%
Én az s4 minire szavaznék de nem azért mert samu fan vagyok, vagy mert ájfon gyülűlölő hanem csak mert nekem csak simán az android rendszer tulajdonságai felelnek meg az én igényeimnek, éppen ezért mindenki saját maga kell eldöntse h melyik rendszer illik hozzá.
2014. ápr. 17. 00:50
 14/20 anonim ***** válasza:
6%
Aki használni akarja a telefonját az Samsungot vesz, aki meg menőzni vele az iPhone-t.
2014. ápr. 17. 11:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
iPhone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. ápr. 19. 21:20
 16/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a kommenteket:)

utolsó előtti kommentelő: rohadtul nem menőzésből vennék iPhone-t te veréb:D normálisan feltettem egy kérdést, mert ahogy utána néztem mindkettő jó, és segítséget akartam kérni, hátha lesz pár értelmes ember értelmes érvekkel. te nem közéjük tartozol.:) amúgy meg mostanára úgy gondolom a Samsung egy kalap ****-t se ér, régebben 2-3 Samsungom volt és elég gyatrák voltak, pedig újabb fajtákból valók voltak:)

2014. ápr. 27. 13:59
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem menőzni akarsz akkor meg ne vegyél iphonet mert másra nem jó.
2014. ápr. 27. 14:17
 18/20 anonim ***** válasza:
92%
aki menőzni veszi, az a samsungot is annak veszi...aki meg használni, az az iPhone-t is használni veszi...ezen nem tudom mit kell még mindig rugózni utolsó...
2014. ápr. 27. 15:07
 19/20 Saavedro ***** válasza:
91%

Minden tiszteleten, de ez a 29es nem véletlenül van ilyen százalékon...

Minden kérdésnél beleköt valamibe, de érvekkel nem tudja alátámasztani az állításait, így azok rendre összeomlanak, mint a kártyavár...

Maga a kérdés amúgy nehéz (számomra). Nem szeretem a Samsungot, de az S4 Mini egyrészt irtó jól sikerült, mind hardveresen, mind külsőre, élőben jó látvány, normális méretű (4.3 inch), másrészt meg az androidot egyszerű kezelni (értem ezalatt a fájlmegosztást, letöltést, külső forrásból való telepítést). Az iPhone 4S meg egy pöpec telefon. Hiába régi, mondhatják, hogy így-úgy elavult, még ma is egy bika telefonnak számít. Anyagminősége kiváló, a szoftver a leszabályozottságot ellensúlyozandó stabil, fluid, a mérete szintén jó (3.5). Menőzni nem fogsz vele, sok ember rendelkezik ilyen telefonnal (vagy még újabb modellel), de nem is emiatt veszel telefont. Az applikációk iOS-re szerintem túlzás nélkül eszméletlen jók, igényesek, egyediek. Van olyan, amely a betöltött zeneszám hanganyagából kiírja neked, hogy milyen akkordok vannak benne (sőt, akkordfordításokat is ajánl). Van olyan, amely a kamerát használva leképezi az arcod (fejed) pontjait és szoftveresen olyan 3D-s képet mintáz, hogy beszabehu (nekem volt 3D-s telefonom, ez 100szor jobb). A Google Play áruházban szerintem nincs ilyen jó kínálat, mostanság inkább a flepibördös marhaságok harapództak el. .

Döntsd el, mi kell, sokan írták már ugyanezeket. A fenti csak magánvélemény, de remélem 1-2 érzékletes példát tudtam írni.

2014. máj. 18. 16:49
 20/20 anonim válasza:
0%
Én imádom az s4 minit bárki bármit mond. Szerintem jobb mint az iphone de ez persze mindenki magánügye, hogy mit vesz. S4 minivel többet tudsz kezdeni mint az iphon-nal na de mind1. Szép napot! ;)
2015. febr. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!