Mi lehet az oka annak, hogy nem kapcsol be a telefonom? Huawei Y300
Bootloop-al van dolgod összeomlott a rendszer, hard reset-et kell rajta csinálni viszont ezzel az alkalmazások és névjegyek is törlődnek ezt te is meg tudod oldani viszont ha beviszed egy gsm-be ott 5 ezer forintot is elkérhetnek érte.
Itt egy link kis angoltudás kell csak hozzá és meg tudod csinálni:
sok szerencsét ;)
Inkább leírom ha nem menne :D :
1. Kapcsold ki a telefont!
2.Nyomd meg és tartsd lenyomva a hangerő fel és a power gombot előbb a hangerő felt nyomd meg aztán a power gomb és addig ne engedd el amíg be nem jön a stock recovery (tapasztalat)
3.Ha bejött a recovery akkor hangerő le és fel gombokkal tudsz mászkálni a menüpontok között és a bekapcsoló gombbal tudod kiválasztani a menüpontot. Előbb válaszd ki a ,,Factory reset"-et aztán a sok no közül a yes-t mindezek után válaszd ki a ,,wipe data" menüpontot és szintén a sok no közül a yes-t.
4. Ha ez mind megtörtént akkor válaszd a főmenüben a ,,reboot system now" opciót ezzel újraindul a telefon és nagy valószínűséggel be fog kapcsolni.
NEM JÁR GARANCIAVESZTÉSSEL!!!
Hajrá ;)
Ma is tanultam valami újat. :)
Ezer hála ! :)
Ha nem kapcsol be akkor hogy csináltad meg? :D
Amúgy hasonló problémával van dolgom, nekem meg nem kap áramot.. A töltő perfekt saját telóm tölti a huawei -t nem.. és áramot se kap mert akkor világít a töltő teteje.. na most vagy csutkára levan merülve vagy nem veszi fel az áramot.
Kedves Matteh1995!
A leírás alapján sikerült rendbe tennem a telefonom! :) KÖSZÖNÖM!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!