Telefonokhoz értő emberek segítsenek, LG Arena telefonról tapasztalatok?
Nekem van személyes tapasztalatom mindkét telefonnal...remélem a válaszommal tudok segíteni:Az aréna egy nem rossz telefon:szép képeket készít,többnyire jó a kezelőfelülete,és nagy meglepetés volt számomra,hogy az érintéseket is viszonylag pontosan és könnyedén veszi...és még nagy pozitívum a wifi.A külső persze szubjektív dolog,úgyhogy ebbe nem mennék bele.
Viszont:Teljes meggyőződéssel mondom,hogy az Apple nem csak a nevéből él.Egyáltalán nem.
Az Iphone 3G egy igen jó telefon,az arénánál minden szempontból jobb.
Mikor én telefont vettem az volt az elsődleges igényem,hogy ha már érintőkijelzős telefont veszek,akkor az jól is működjön.
Volt a kezemben elég sok érintős telefon olcsóbbak is drágábbak is,tök mind1 volt....az iphone-hoz fel sem értek.
Azért hangsúlyozom ezt elsődlegesen ennyire ki,mert nem kicsit dühítő mikor egy sms-t sokkal előbb megírsz egy régi 3310-esen,mint egy sokkal újabb korszerűbb telefonon.És ez csak egy a sok bosszantó dolog közül.
Mint írtam mindkettővel van tapasztalatom.Iphone-om volt,azt használtam is egy évig,és csak a pénzügyi okok miatt adtam el.Arénám nem volt de van pár ismerősömnek,és sokat próbálgattam...
Először is a két telefon között közel sincs akkora különbség árban,csak nem szolgáltatótól kell venni.
Arénát garanciásat kitűnő állapotút tudsz venni 40-50 között,Iphone 3G-t pedig mondjuk 60-70 között attól függ 8,vagy 16 gigássaat.
Szóval ha megengedheted magadnak ezt a 10-15e pluszt,akkor én a helyedben biztos,hogy Iphone-t vennék.
Pár dolog az Iphone-ról :
-2perc alatt kitudod függetleníteni
-rá tudsz rakni házszám szintű Igo gps-t
-rengeteg alkalmazást,játékot,programot tudsz rá letölteni
-a zenelejátszórésze ugyan az mint a kiválló minőségű ipod-oké
-Kristálytiszta nagyfelbontású kijelzője van
-a 2 megapixeles kamerája ellenére nagyon szép képet csinál
-Gyors,stabil,és könnyű kezelni
Ezek elég mérvadó dolgok nálam,"ingyenesek"és olyanok amit az Arénával például nem tudsz megcsinálni,vagy csak jó pénzekért.
Az Aréna is egy jó telefon de sokkal korlátozottabb dolgokra képes.Nem tudod annyira személyre szabni.
Az aréna tudás és kezelés szintje (a wifit,a nagyobb felbontású kamerát,és a kicsivel jobb érintés érzékelést kivéve)egy samsung 5230,vagy egy lg kp500-éval ér fel.
Nah,azt hiszem kifejtettem a véleményem a dologról.Persze vannak az iphone-nak is negatívumjai,de az én véleményem szerint mindent belevéve is jobb mint az Aréna.
Bárhogy is döntesz,bármit is veszel,sok sikert hozzá.
Az előző hozzászóló vagyok:)
Most így visszaolvasva amit írtam,az iphone-ról regéltem rendesen,de az Arénáról csak általános dolgokat.
Ezt szeretném annyival kiegészíteni,hogy azok az ismerőseim akiknek Arénájuk van,mind megvannak vele elégedve...
Csak ennyi
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!