Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb telefon? Lg g2...

Melyik jobb telefon? Lg g2 vagy Sony Xperia Z?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Ez a kettő telefon közül szeretnék választani.

Ki melyiket ajánlja ? Tapasztalatok ?

Előre is köszönöm ! :)

2014. ápr. 12. 11:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De kisebb a kijelzője.
2014. ápr. 14. 20:12
 12/18 Osynho ***** válasza:

[link]

[link]

A sok butaság helyett. ;-)

2014. ápr. 14. 21:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezekből is kijön hogy az LG G2 a jobb.
2014. ápr. 14. 21:44
 14/18 Osynho ***** válasza:
Hát persze. De az ugye csak egy Lg. :D
2014. ápr. 14. 21:53
 15/18 anonim ***** válasza:

én is inkább vánék 2 hónapot, és z1 :)

amúgy én sony párti vagyok, de nem mondom hogy jobb, mert nincs lg-s tapasztalatom, lg-m utoljara akkor volt mikor még a kp-502-t gyártották, ami még nem is androidos volt, és az lg csúcskészüléka akkor az volt:D szerettem :)

2014. ápr. 15. 21:59
 16/18 anonim válasza:
g2.a tesómnak olyan van!anyámnak z,de megbánta.nem olyan jó!
2014. ápr. 24. 18:14
 17/18 |Orfeusz| ***** válasza:

Ezt a sok önjelölt szakembert :D

Ha nem vagy totál lusta, és kijártad az alsó tagozatot, olvasd el mindkettőről a mobilaréna cikkét. Akkor el tudod dönteni magad.

Aki hardverbeli különbségeket mondott: nem tudom honnan sikerül összekaparni, a G2-ben és a Z1-ben ugyan az a hardver van. Snapi800 + 2GB RAM FHD képernyőre.

Az LG pedig pont ugyan olyan jó gyártó, mint a Sony. Én a helyedben Nexus 5-öt vennék, de ezek közül döntsd el magad.

2014. jún. 18. 15:47
 18/18 |Orfeusz| ***** válasza:
A "csak egy LG" filozófia pedig azzal van porrá rombolbova, hogy a Google már évek óta őket választja (az új Nexus is onnan lesz). De egy jobb kínai gyártóban is simán meg lehet bízni (Oppo, Xiaomi, OnePlus, Meizu) mert jó telefonokat gyártanak. Hogy most egy gyártó 23 vagy 10 éve van a magyar piacon, az nem tök mindegy?!
2014. jún. 18. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!