Nokia Lumia 610 egy tizenöt éves lánynak? Vannak tapasztalatok?
aki nem volt mostanában tizenöt éves, annak bizony lövése sincs, hogy a suliban mi/ki számít menőnek...
igenis sokat számít egy ruhadarab, egy sapó, egy cipő, de akár egy fülhallgató is...hát még egy teló..
a telefon színe, csillogása, tapintása, eleganciája baromi fontos, aztán nem árt, ha gyors is.hamar utánajárnak, mit is tud a vas..
mellesleg legyen rajta pénz is telefonálni...
Az én osztályomban sem volt egy nagy dolog, hogy ki milyen telefont használt.
Sőt, 2-3 éve még a fél osztály valamilyen feature phone-nal volt, pedig ez már középsuli. :D
Nem a "menőség" a szempont, hanem az, hogy normálisan működő, telefonálásra, üzenetezésre, netezésre és egyéb alap-dolgokra használható legyen a telefon. :)
Alapkikötés az, hogy ráférjen sok zene, de ezen - feltételezem - egy memóriakártyával lehet segíteni. :D A játékok száma és mérete pedig természetesen nem lenne sok, tekintve, hogy - ahogyan valaki említette is - egy lányról lenne szó, nem pedig egy fiúról, aki egész nap a telefonján lógna.
Annyi érdekelne/érdekelt, hogy vannak-e (nagyobb) hibái, mert a jelenlegi telefonnal (Samsung) például még sokszor hívást indítani is nehezen lehet, mert vagy lefagy annyitól is, vagy bármi más baja esz hirtelen.
Köszi az eddigi válaszokat. :)
Tényleg jó a lumia 520 és a Windows Phone párosítás (nekem 820-am van de már 8.1-gyel) a WP8 nagyobb hibái/hülyeségei: (a 8.1 itthon kb fél év múlva lesz elérhető)
-csak egyféle hangerőszabályzás van (csengés, zene, stb csak együtt állítható)
-(nekem) 16gb-os kártyával bugolt a zenelejátszó....
-nincs értesítési sáv (mint az androidon)
-nem lejet annyira testre szabni (csempék vannak és azok színe változtatható meg együttesen)
De ezek ellenére egy atomstabil telefont fog kapni... És ezek a "hibák" a 8.1-gyel javulni fognak :) ha van kérdés Írj :D
Nekem nem bugolt WP8-cal, 16 gb memóriakártyával a zenelejátszó(Lumia 520). Igaz már nekem is WP 8.1-van, messze jobb mint a 8 :D
Nagyon ajánlom a Lumia 520 at, írtam is egy előbbi kommentben. Nem fogod megbánni. Játékra se rossz, sok játék van rá, hülyeség hogy kevés alkalmazás/játék van a WP marketplaceon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!