Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 610 egy tizenöt...

Nokia Lumia 610 egy tizenöt éves lánynak? Vannak tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy egy tizenöt éves, zene-, kép- és játékgyűjtő tinédzsernek megfelelő lenne-e egy ilyen telefon. Vannak olyan korlátozottságai, ami miatt esetleg nem? Jó/rossz tapasztalatok a telefonnal kapcsolatban?

2014. ápr. 11. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

aki nem volt mostanában tizenöt éves, annak bizony lövése sincs, hogy a suliban mi/ki számít menőnek...

igenis sokat számít egy ruhadarab, egy sapó, egy cipő, de akár egy fülhallgató is...hát még egy teló..

a telefon színe, csillogása, tapintása, eleganciája baromi fontos, aztán nem árt, ha gyors is.hamar utánajárnak, mit is tud a vas..

mellesleg legyen rajta pénz is telefonálni...

2014. ápr. 12. 18:13
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
a fiúk közt a G-flex a menő..(most) hogy holnap mi lesz, na az talány...
2014. ápr. 12. 18:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
3 éve voltam 15 éves, mindenki leszarta, hogy milyen telefonod van, lehetett iPhone, legszuperebb vagy leggagyibb android, ősrégi atomálló Nokia, teljesen mindegy volt, és most is az
2014. ápr. 12. 21:23
 14/20 b95 ***** válasza:
100%

Az én osztályomban sem volt egy nagy dolog, hogy ki milyen telefont használt.

Sőt, 2-3 éve még a fél osztály valamilyen feature phone-nal volt, pedig ez már középsuli. :D

2014. ápr. 12. 21:31
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem a "menőség" a szempont, hanem az, hogy normálisan működő, telefonálásra, üzenetezésre, netezésre és egyéb alap-dolgokra használható legyen a telefon. :)

Alapkikötés az, hogy ráférjen sok zene, de ezen - feltételezem - egy memóriakártyával lehet segíteni. :D A játékok száma és mérete pedig természetesen nem lenne sok, tekintve, hogy - ahogyan valaki említette is - egy lányról lenne szó, nem pedig egy fiúról, aki egész nap a telefonján lógna.

Annyi érdekelne/érdekelt, hogy vannak-e (nagyobb) hibái, mert a jelenlegi telefonnal (Samsung) például még sokszor hívást indítani is nehezen lehet, mert vagy lefagy annyitól is, vagy bármi más baja esz hirtelen.

Köszi az eddigi válaszokat. :)

2014. ápr. 16. 00:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon stabil, gyors és megbízható. Inkább pár apró logikátlanság van a Windows Phone működésében, de azok megszokhatóak (és a frissítésekkel folyamatosan javul a helyzet), és maga a rendszer szerintem tényleg nagyon jó és kényelmes.
2014. ápr. 16. 01:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jó a lumia 520 és a Windows Phone párosítás (nekem 820-am van de már 8.1-gyel) a WP8 nagyobb hibái/hülyeségei: (a 8.1 itthon kb fél év múlva lesz elérhető)

-csak egyféle hangerőszabályzás van (csengés, zene, stb csak együtt állítható)

-(nekem) 16gb-os kártyával bugolt a zenelejátszó....

-nincs értesítési sáv (mint az androidon)

-nem lejet annyira testre szabni (csempék vannak és azok színe változtatható meg együttesen)

De ezek ellenére egy atomstabil telefont fog kapni... És ezek a "hibák" a 8.1-gyel javulni fognak :) ha van kérdés Írj :D

2014. ápr. 16. 06:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#15: ezekre tökéletes az 520, stabil, gyors, ebben az árkategóriában verhetetlen. Ha játék helyett inkább a zenehallgatás a fő szempont, 610-et úgysem ajánlanám: csak 8 GB háttértára van, amely nem is bővíthető - 520-nál nincs ilyen gond. (#1 voltam.)
2014. ápr. 16. 18:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem bugolt WP8-cal, 16 gb memóriakártyával a zenelejátszó(Lumia 520). Igaz már nekem is WP 8.1-van, messze jobb mint a 8 :D

Nagyon ajánlom a Lumia 520 at, írtam is egy előbbi kommentben. Nem fogod megbánni. Játékra se rossz, sok játék van rá, hülyeség hogy kevés alkalmazás/játék van a WP marketplaceon.

2014. ápr. 16. 18:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Akkor valószínűleg Lumia 520 lesz.
2014. ápr. 16. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!