Miért nem tudom ezt a zenét letörölni az iPhone 4S készülékemről?
Figyelt kérdés
Ha elhúzom az ujjam jobbról balra, akkor meg kéne jelennie annak, hogy "Törlés". Minden zenénél működik, de ezt sehogy sem tudom törölni. iTunes könyvtáramban sem találtam meg ezt a zenét. Igazából fogalmam sincs, hogyan került fel a telefonomra...:D
2014. ápr. 10. 15:05
1/4 anonim válasza:
Nincs a telefonodon. Ott a kis felhő lefelé mutató nyíllal, hogy le tudod tölteni, mivel az icloudban van.
Ha bemész a Beállítások, Zene menübe, akkor az összes zene megjelítésének kikapcsolásával el tudod tüntetni a listából is. Ha nem, akkor a Beállítások iTunes és AppStore menüben ugyanez.
2/4 anonim válasza:
Amúgy ha megnyomod egyszerre a Home és a feloldó gombot, akkor csinál képernyőmentést, nem kell másik kamerával szórakozni :D
3/4 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam amiket mondtál, a listában még mindig ott van, de már nincs ott az iCloud felhő jelzés. Na mindegy, kösz a választ.
2014. ápr. 10. 18:24
4/4 anonim válasza:
nincs a telefonon, csak ugye megvásároltad. nekem is van 1-2 ilyen zeném, amit anno iTunes-ből vettem, de nem raktam rá később újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!