Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes feltennem az IOS...

Érdemes feltennem az IOS 7.1-et? ( iphone 4.8 GB )

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik:) csak nemtudom hogy érdemes lenne. Nem lassítja nagyon? nektek mik a tapasztalatotok?

2014. ápr. 8. 21:27
1 2
 1/12 Zakathol ***** válasza:
55%
A 7.1 pont hogy gyorsítja. Azért készült el, hogy a 4/4s-en gyorsabban fusson az iOS 7.x
2014. ápr. 8. 21:29
 2/12 A kérdező kommentje:
szóval akkor nyugodtan frissíthetem?:) csak azt nem akarom hogy lassú legyen aztán baszhatom a kukába mert az ios 6 ot már nem tudom visszatenni:SS
2014. ápr. 8. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy miről akarsz frissíteni. Én nem raknám fel iOS6-ra (mert annál lomhább), iOS7.0-ra viszont mindenképp.
2014. ápr. 8. 21:46
 4/12 A kérdező kommentje:
hát IOS 6-ról :)de nagyon szeretném a 7-et:S
2014. ápr. 8. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:

Azoknak éri meg akik már az iOS7, bármelyik 7.1 előtti változatot használják. Ha iOS6-od van én nem frissíteném a helyedben. Nekem is nagyon tetszett, és felraktam végül... Van pozitív és negatív oldala is, viszont ami a legnagyobb gond, hogy érezhetően több RAM-ot zabál a rendszer, ami miatt néha megakad (ilyet se láttam iOS6-ig.)

Végső soron a Te döntésed, én hagynám rajta a 6-ot.

Ha 4S-ed lenne azt mondanám cseréljünk, ha nagyon bejön az iOS 7 :D

2014. ápr. 8. 21:53
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)) és csak annyi a gond hogy megakad? mert az nem nagy probléma annyira tetszik hogy beleférne :D
2014. ápr. 8. 21:54
 7/12 anonim ***** válasza:

A 7.1 már fürgébb mint az előző 7esek, van még mit javítani de érezhetően gyorsabb.

Nincs valami ismerősöd akinek iPhone 4 van és 7.1 fut rajta? Ki tudnád próbálni és úgy véleményt alkotni mielőtt a sajátodra is feltennéd

2014. ápr. 8. 21:59
 8/12 A kérdező kommentje:
igen:) osztály társamnak is iphone 4-e van és neki is IOS 7:) nem panaszkodott még, viszont neki 16 GB, nekem csak 8.. és attól félek hogy sok helyet elvenne és használhatatlan lenne:S
2014. ápr. 8. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Kb ugyanannyi helyet foglalnak, viszont ha 6-od van akkor egy nagyon sunyi dolog történik: a telefon letölti a háttérben és ha nem is telepíted akkor foglal ca. 1.5GB helyet. És nem lehet letörölni ha egyszer letöltötte.
2014. ápr. 8. 22:18
 10/12 A kérdező kommentje:
most visszaállítottam teljesen a telefont és van 6.0 GB szabad helyem:) szerinted akkor letöltsem? sok helyen olvastam hogy szépen megy meg minden, viszont olyanokat is hogy nagyon meríti az aksit:S
2014. ápr. 8. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!