Lumia 520 vagy Galaxy S Duos 2?
Figyelt kérdés
Te melyiket vennéd meg?
Tisztában vagyok mindkét rendszer előnyeivel és hátrányaival, nem tudok dönteni.
#Nokia Lumia 520 #Galaxy S Duos 2
2014. ápr. 8. 20:54
1/5 anonim válasza:
Én a Lumiát venném mert Megkedveltem a WP-t és sokkal gyorsabb mint az android , több androidos telefont próbáltam közép és felső kategóriában is de mindegyik többször megakadt vagy csak úgy elfogyott a ram mikor semmi nem ment stb...
2/5 anonim válasza:
A lumia 520 jó választás lenne , főleg az alsó kategóriában nagyon megéri a Lumia . Én nagyon megszerettem idővel a csempéket meg minden Wp-s dolgot , meg lehet szokni .
3/5 b95 válasza:
A Galaxy S Duos 2 egy rakás ...
Szóval én az 520-at ajánlom.
De akkor már inkább 525.
4/5 Nyúlós lónyál válasza:
Jaj hát a Duos droid terén igen harmatgyenge, meg ne vedd.
5/5 anonim válasza:
Egyértelműen Lumia. Android esetén alapszabály, hogy a belépőszintű készülékeket kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!