Iphone vásárlás használtan? (lent)
Figyelt kérdés
Kinéztem ezt a telefont. Na most ez ennyi pénzért létezik hogy eredeti? Mit kérjek e-mailben az eladótól hogy kiderüljön?
2014. ápr. 8. 17:54
1/6 Zakathol válasza:
Nem kell kérni semmit. Kizárólag személyes átvétellel vegyél használt elektronikai cuccot. Pláne ami több10ezer forintba kerül.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen egyértelműen érte mennék de nem akarok vonatozni ha még most ki tudom deríteni hogy nem eredeti.
2014. ápr. 8. 18:03
3/6 Zakathol válasza:
Kérj egy fotót, amin az apple-storeban rákeresett egy általad kiválasztott alkalmazásra, miközben a telefon mellett egy papírcetlin egy általad megadott random számsorozat van írva. Ezzel elég jó hatásfokkal ki tudod szűrni, hogy a képet ő küldte, valamint, hogy klón-e (mert akkor az app-store nincs is a telefonon.) De ez se 100%-os, mert egy képet manipulálni manapság nem sokból tart.
4/6 anonim válasza:
Óvatos légy! Sajnos én már estem így csapdába, megvettem egy Iphone klónt, a hirdetésben persze nyoma nem volt, hogy klón a telefon... Ráadásul teljesen használhatatlan. :( Gyakorlatilag az a telefon 2 nap múlva már be se kapcsolt, memória semmi, wifi/mobilnetezni lehetetlen volt rajta. Az akksiról nem is beszélve, ami egy telefonhívást se bírt ki. Igaz nem is sokat kért érte, de azért egy nagy átverés volt.
5/6 anonim válasza:
60-ért nem kapsz i5-öt. Átverés, nincs telefonszám.
6/6 anonim válasza:
így van, ez egyértelműen kamu. ha valami gyanúsan olcsó, akkor hagyni kell...nincs az a magyarázat, ami ki tudná mosni az ilyen embereket(beszámolta, de nem tudja, mire jó, meg sürgősen el kell adnia, de neki elég a 60ezer...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!