Miért nem kapcsol be a telefonom?
Dugd rá a gépre, nézd meg, hogy az iTunes érzékeli-e.
1. Ha érzékeli, akkor kövesd az ott megjelenő utasításokat.
2. ha nem érzékeli:
a) Hagyd a gépre dugva, és nyomd le a home+power gombot egyszerre és tartsd lenyomva 10 másodpercig.
b) 10 másodperc után engedd fel a power gombot de a home-ot tartsd nyomva egészen addig amíg az iTunes nem jelzi, hogy készülék csatlakozott.
c) lásd 1-es pont. Húzd újra a telefonod.
3. Ha ezzel megvagy és még mindig nem jó, akkor szerviz. Az én telefonom is így járt, ez a harmadik hét, hogy nincs nálam a készülék, bár nálam azért is volt trükkös mert kisvárosban lakom, ahol nincs T-pont ahol cserélni tudnák a készüléket. Plusz miután beszéltem egy közeli T-pont szervizével, tájékoztattak, hogy 5s-t eleve nem cserélhetnek, ők is felküldik Pestre valami szervizbe, majd ők cserélik ha kell. A T-pontba meg csak hetente jön-megy szállítás, így gyakorlatilag 10 nap csak azzal megy el hogy a készülékem szállításra vár. Azt, hogy nem garanciásan mennyiért csinálják meg, azt nem tudom. Az enyém 1 hónapos volt amikor beszart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!