Ellopták a Samsung Galaxy S4-emet, mennyi az esélye hogy meglesz?
Vasárnap lementem focizni egy szabadtéri focipályára és amikor indultam haza nem volt a táskámban a telefon.
Hazaértem egyből próbáltam hívni, nem volt kapcsolható, a szolgáltatónál letiltattam a kártyát, és elmentem a rendőrségre. Ott azt mondták hogy a szolgáltatóval fel kell venniük a kapcsolatot és csak utána tudnak valamit tenni.
Viszont én tegnap délután megnéztem a Samsung Dave nevű programot, bejelentkeztem és online volt a készülékem.
Nem tudtam megkeresni a telefont, mert biztos nem volt elég erős az internetkapcsolat. Tehát aki ellopta használja a telefont. Ez szerintem jó jel. Viszont azóta egyáltalán nem volt online.
Biztos hogy tett bele kártyát.
És a rendőrségen megígérték hogy felveszik a kapcsolatot a T-Mobile-lal, a T-Mobile-nál azt mondták, hogy az esetek többségében elő szokott kerülni a készülék.
Köszönöm szépen, aranyos vagy :)
Hát igen eléggé kivagyok mert nagyon sokat dolgoztam ezért a telefonért, és a legnagyobb gond, hogy részletre vettem..
És úgy képzeld el a dolgozást hogy 16 éves vagyok, iskola mellett, ismerősök által tudtam dolgozni, és úgy fizettek ki 500 forinttal óránként..
Viszont én hiszek benne hogy meglesz és nagyon remélem hogy meglesz :) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!