SEGÍTSÉG! Nem találom sehol a sim kártyámat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Dual SIM-es telefonom van és volt benne egy telenor- os és egy tesco mobile- os sim, de a telenoros kiesett a kezemből és már az egéz szobát megmozgattam, de nincs sehol.Mi ekkor a teendő?2014. ápr. 8. 06:45
1/7 anonim válasza:
Veszel egy ujat. Amúgy elpárolog is nem tudott a kartya, ott lesz az, csak keress.
2/7 Wadmalac válasza:
Hasonló szituban (MicroSD) nekem az segített, hogy ürítettem a porszívó zsákját, felporszívóztam az egész lakást, ágy alatt, mindenhol, aztán lecsekkoltam a porzsákot. Ott is volt benne. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de már a bútorokat is kivettem a szobából. De azért mégegyszer thanks.
2014. ápr. 8. 14:26
4/7 Wadmalac válasza:
Ha igazolni tudod, hogy a tied (kártyaszerződés stb.), a szolgáltatónál lehet újat kérni ugyanazzal a számmal. Persze csak ha nem feltöltős volt, akkor ugyanaz a szám valószínűleg nem lesz megoldható.
5/7 A kérdező kommentje:
És ezért kb. mennyit kell fizetni?
2014. ápr. 9. 12:52
6/7 Wadmalac válasza:
Hát ezt tényleg a szolgáltatónál kell megkérdezni.
7/7 A kérdező kommentje:
Visszatértem és most sütöm el a poént.
3 napja este tévéztem és nem akart bekapcsolni a telefon. megpróbáltam levenni a hátulját és le is jött. kivettem az aksit meg mindent, hogy kifújjam de megcsúszott a kezemben a telefon miközben szedtem ki a sim- et egyetlen helyre eshetett a táskám mögé, dem volt ott. Kiporszívóztam 4- szer a szbát és még mindig nincs a zsákban. Nagyo szerencsétlen vagyok már sok indent úgymond eltosztam 14 év alatt.
2014. ápr. 9. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!