Miért nem tudok letölteni semmit az app store-ról?
Figyelt kérdés
iphone3g telefonom van és leszeretném tölteni az app store-ról a facebook-ot azt irja ki hogy " this application requires ios 6.0 or later. you must update to iso 6.0 in order to download and use this application " meglehet oldani ezt a problémát?2014. ápr. 6. 21:29
1/8 anonim válasza:
nem, mivel nem tudsz 3G-re iOS 6-ot rakni.
2/8 A kérdező kommentje:
de néztem neten videókat és tele volt nekik alkalmazással az iphone3g!! ezhogyvan?
2014. ápr. 6. 21:37
3/8 anonim válasza:
Mert olyan appokat tett fel ami megy régebbi os el.Vagy az appnak egy régebbi változatát használja ami még megy 3G-n
4/8 A kérdező kommentje:
és azt honnan tudom h meelyik app lenne jó az én telómra??
2014. ápr. 10. 19:04
5/8 anonim válasza:
1. jailbreak kell hozzá, majd appsync, ezután netről leszeded az ipa fájlt annak a verziónak, ami még működik 4.2.1-en
2. valószínű ekkor sem 100%, hogy működni, mivel az ilyen régi verziók már nem úgy vannak megírva, mint a mostani, ezért amikre most hivatkozik a friss alkalmazás, az lehet hogy nem létezett régen, így mondjuk nem tudsz majd belépni a chat-be, mert nem tudja értelmezni.
3. ha mégis működik, a legutolsó app olyan hulladékra sikerült, hogy jobban jársz a m.facebook-al. (legalábbis ahogy anno tapasztaltam, a 4.0-ás facebook app még iPhone 4-en is nagyon hulladék volt.)
6/8 A kérdező kommentje:
ahoz hogy a jalibreak-ot leszedjem 4.3ios kell az appsync meg nincs olyan
2014. ápr. 10. 21:19
7/8 anonim válasza:
jah, mondjuk igen, ez is várható volt, hogy 4.2.1-re már se a jailbreak, se az appsync nem érhető el, vagy legalábbis nagyon nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!