E-Boda Sunny V35 jó telefon?
20.000Ftkörül van, sose halottam még róla utánna néztem. de kicsit félek töle.. meg vegyemvagy sem?
nekem leginkább a telefonálásra sms-ezésre és netezésre kéne facebook,google,youtube értitek.. segítseteklégyszi.
Ne privátba!
Nem feltétlenül azt mondom, hogy számodra ismeretlen telefont ne vegyél, hanem olyant ne ami úgy a piac számára ismeretlen. Nézd meg, hogy mely márkák kaphatók a szolgáltatóknál és azok közül vegyél (Sony, Samsung, HTC, stb...) Az általad linkelt telefonnal az a baj, hogy okés, hogy olcsó, de az anyagokon nagyon sokat spórolnak, a technológián, akkumulátoron szintén. Támogatás, szerviz, alkatrész 0 a telefonhoz. Sokkal valószínűbb, hogy olyan telefont fogsz ki, ami hónapokon belül megadja magát és akkor néhány hónapra kidobtál x ezer Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!