Okostelefonomat nem találom elég praktikusnak, más is van így ezzel?
Milyen mobilról váltottál milyenre ?
Ha az akkut nézzük, akkor tényleg jobb a hagyományos, viszont az okostelefonok miatt teljesen tönkre van téve a hagyományos mobilok piaca, lassan már drágább a hagyományos gombos mobil.
Én is gondolkodtam azon hogy visszaváltok gombosra, de van néhány dolog ami már nem tetszene rajta, pl a nehézkes használat képzézegetéskor
egyáltalán nem kell szégyellnie!
azért vannak megnyomva erős marketinggel ezek az "okostelók" mert a célközönség túlnyomó részét a 16 éves szelfir*bancok és a 14 éves plázarambok teszik ki.nekik ugye fontosabb a trendek követése mobilfronton is minthogy 3 hónapnál tovább tartsanak meg egy telefont.
meg kell hagyni nekem is itt van az asztalon a 6300 és nem tenném a fiókba semmi pénzért, de erős váltás egy 6300 stabilitású telefonról egy zs kategóriás androidra váltani ami ráadásul nem épp a megbízhatóságáról híres samsung logo-val van ellátva.
ha egyszerűen kezelhető, mégis megbízható telefont szeretne,ami valamennyire még trendi is,ráadásul okos telefon, akkor a nokia lumia családban kellene szétnézni
stabilitásra legendásnak mondható,egyszerű kezelhetőség,letisztult forma.
az olyan embereknek mint ön első osztályú,és tuti befutó lehet
szintén zenész...
6300-át használtam hét évig, aztán nyugdíjasként kaptam egy simogatóst...nagyon szuper, mindent tud, de visszaálltam a 6300-ra..most jól vagyok.
persze ezt tabletről írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!